Wie zijn wij?

Ons energiecollectief is het oudste collectief van Nederland. Door onze kennis van de markt en uitstekende contacten met de energieleveranciers, meetbedrijven en netbeheerders loopt uw besparing al snel op tot 30%. Hier komt bij dat wij uw aanspreekpunt zijn voor alle energie gerelateerde zaken. Van de scherpste prijs voor uw energie tot energiemanagementsystemen en van de plaatsing van windmolens tot het uitvoeren van de benodigde energiescans.

Wij staan voor u klaar! Maak eenvoudig een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

Het energiecollectief
is een initiatief van:

Verbindt, Versterkt en Vertegenwoordigt

Sterk ondernemingsnetwerk

VNO-NCW Brabant Zeeland is het sterkste ondernemingsnetwerk van Brabant en Zeeland. We hebben een voortrekkersrol in vernieuwing en innovatie, werken nauw samen met onze leden én andere organisaties en maken nieuwe verbindingen tussen ondernemers mogelijk. VNO-NCW Brabant Zeeland biedt ondernemers een platform waar zij van elkaar en andere kunnen leren en draagt via belangenbehartiging bij aan het verbeteren van de vestigingscondities.

Missie

VNO-NCW Brabant Zeeland maakt zich hard voor een zo aantrekkelijk mogelijk ondernemingsklimaat in Brabant en Zeeland, voor bedrijven in het algemeen en voor haar leden in het bijzonder. Daarbij staat een duurzame ontwikkeling van de samenleving in economische, sociale en ecologische zin steeds centraal.

Kerntaken en thema’s

VNO-NCW Brabant Zeeland heeft twee kerntaken: Belangenbehartiging en Kennisdelen en ontmoeting. De leden van VNO-NCW Brabant Zeeland hebben vier thema’s benoemd die zij belangrijk vinden. De eerste drie thema’s zijn leidend in de belangenbehartiging: Arbeidsmarkt en onderwijsInfrastructuur en ruimte en Milieu en duurzaamheid. In de Academy besteden we aandacht aan het vierde thema: Innovatie en ondernemerschap. Hierin staat ontmoeting en kennisdeling centraal.

Binnen de thema’s hebben we een aantal prioriteiten benoemd: de onderwerpen die er écht toe doen en waarop wij – als VNO-NCW Brabant Zeeland- het verschil kunnen maken voor u als ondernemer.

De Cijfers op een Rijtje

We zijn trots op wat we tot nu toe gezamenlijk bereikt hebben

0%
Gemiddelde Besparing
0+
Aangesloten Collega’s
0
Totale Jaarlijkse Besparing
0%
Ontzorging

VNO-NCW Brabant Zeeland Energie Groep werkt onder andere samen met de volgende energieleveranciers,
netwerkbeheerders, trading platformen en andere energie partners:

Weten wat u kunt besparen?

Wij helpen u besparen op alle onderdelen van de energiekosten van uw bedrijf. Van het reduceren van verbruik tot het verlagen van uw transportkosten. U kunt meer besparen dan u denkt!

Vrijblijvende Afspraak Maken